IJver Filmmakerij is vaste exposant CEOB

Wederom heeft IJver Filmmakerij zich als exposant ingeschreven voor de CEOB. Eigenaar Jörgen van den Wijngaart vertelt enthousiast dat zijn bedrijf weer wil meedoen aan de CEOB. Voorgaande edities waren bijzonder succesvol voor zijn bedrijf. Het staan op de beurs is voor hem inspannend maar geeft ook veel voldoening.

Van den Wijngaart legt uit: IJver is voor ‘doeners en denkers’. Het maken van film houdt in dat er met beeld en geluid gewerkt wordt, maar dat acteren ook aan bod komt. Samenwerking is daarbij heel belangrijk. Als we een project doen in een school werken we eerst aan het opzetten van goede teams. Als dat gebeurd is, gaan de teams zelfstandig aan de slag. IJver is vanaf dan moment alleen als coach aanwezig om zo deelnemers te helpen tijdens hun creatieve proces.

IJver is een tweemans bedrijf en bestaat inmiddels ruim 12 jaar. Compagnon Guido van Troost studeerde aan de Rietveld academie en geeft er naast zijn werkzaamheden voor IJver ook nog les. Jörgen van den Wijngaart houdt zich verder nog bezig met ‘Kunstbende’, een wedstrijd voor jong en creatief talent.