Het mes snijdt aan twee kanten

De opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (DBKV) van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem en de Cultuur en Onderwijsbeurs CEOB gaan een partnerschap aan voor CEOB 2018 in de Jaarbeurs Utrecht.

Allard Koers, coördinator van de opleiding licht de samenwerking toe: “Het CEOB is voor ons als opleiding een interessant platform om de inhoud en kwaliteit van onze opleiding onder de aandacht te brengen. Het publiek van de beurs is immers ons werkveld en daar investeren we graag in.”

En organisator Marco van de Wetering van de CEOB vult aan: “Wij willen naast een goed aanbod van stands ook een inhoudelijk programma bieden van goede kwaliteit. Daarvoor werken wij graag samen met deskundige partners. Zij hebben de kennis, wij het platform. Daar hebben ArtEZ, CEOB maar vooral de bezoekers het voordeel van!”

Concreet biedt DBKV ArtEZ op donderdagochtend 25 januari 2018 op de CEOB een interessant en gevarieerd programma van presentaties. Blijf op de hoogte via de website van CEOB.

 

(Foto: Een Docent Ontwikkelteam (DOT) voor CKV en Kunst Algemeen, opgezet door DBKV Arnhem en de Radboud Docenten Academie.)