Belevingstheaters op de CEOB

De Cultuur en Onderwijsbeurs biedt meer dan alleen stands met uiteenlopende cultuuraanbieders. Al vanaf de eerste editie zeggen wij: Cultuur is beleven! Tijdens CEOB 2018 geven wij daar een nieuwe invulling aan: Belevingstheaters.

Binnen de Belevingstheaters komen diverse cultuuraanbieders binnen eenzelfde thema voorbij. Voor de bezoeker heel plezierig: het vereenvoudigt het vergelijken en binnen een bepaalde tijd passeren diverse aantrekkelijke aanbieders de revue.

Er zullen meerdere Belevingstheaters zijn: Museumtheater, Muziektheater, Theaterpodium, Workshopstheater. Het laatste theater is bedoeld voor aanbieders van uiteenlopende culturele workshops. Het theaterpodium is gevuld met het aanbod van theatergezelschappen, aanbieders van voorstellingen, theaterlocaties etc.

Verder: workshops, presentaties en studiesessies Naast de Belevingstheaters zijn er nog de workshops, presentaties en studiesessies die horen bij de Studiedag. Na het volgen hiervan ontvangen bezoekers na afloop een certificaat voor hun deelname.

Vanaf midden december 2017 wordt het programma geplaatst op de website CEOB.nl en steeds verder aangevuld.